***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Статията на Die Welt изми очите на България пред света. Сградата на Министерски съвет пострада от вятъра


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 19 януари   

 

България е постъпила по най-хубавия метод за оръжията за Украйна, сподели пред Нова тв Румен Кънчев, специалист по интернационална политика във връзка изявленията в " Ди Велт " и " Политико ".

Той посочи, че не е почитател на лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и очерта заслугата на Кирил Петков, Политическа партия, за изгонването на съветски дипломати от България.

***

„ Имаше диря и евентуално се е знаело и в България, че в страната се създава за Украйна. От моя позиция и евентуално това е липсвало и в българските медии е, формалното удостоверение, че износът е бил утвърден косвено. Официалното удостоверение е, че сред Петков и Зеленски е имало съглашение “, сподели Филип Шлюк.

***

Наложи се пожарникари да се качат на покрива в опит да обезопасят постройката.

За четвъртък е разгласен оранжев код за мощен и стремителен южен вятър - фьон с пориви в южните квартали над 25 m/s в София. В петък вятърът ще утихне, само че в столицата е разгласен жълт код за превалявания от дъжд.

***

Просто за образец по какъв начин се прави по света, даже в периферията на Москва

***

Бих посочил публикацията на Die Welt на децата на моите деца. Това написа в профила си във Фейсбук депутатът от „ Продължаваме промяната “ Христо Петров - Ицо Хазарта във връзка публикацията на елитното издание, от което излиза наяве, че България е пособия скрито на Украйна по време на ръководството на Кирил Петков.

***

***

***

Грипната вълна се разраства.

Пловдивска област също разгласи зараза.

***

Някогашният Номер 2 заплашва, че като ги набият, ще създадат нуклеарно възмездие. Тероризъм на най-високо държавно равнище – в случай че не им играят по свирката, ще се взривят с все целия свят, като джихадист в рейса, само че на по-голямо равнище. 

***

Министър-председателката на Нова Зеландия Джасинда Ардърн разгласи през днешния ден, че ще се отдръпна от поста до 7 февруари, предадоха международните новинарски организации. Ардърн направи изненадващото известие по време на първата си конференция за 2023 година

" Да бъда министър-председател беше най-голямата чест в живота ми и желая да благодаря на новозеландците за голямата привилегия да управлявам страната през последните пет години и половина ", сподели Ардърн през сълзи.

" Със заемането на такава привилегирована роля идва и отговорността, в това число и отговорността да знаеш по кое време си верният човек да ръководиш, а също и по кое време не си ", сподели 42-годишната Ардърн.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР